Isnin, 7 April 2014

CPC (Cost-per-click) Campaigns bagi bulan mac 2014

salam dan selamat petang....
so dah terlebih rajin...
nak update pasal nuffnang nie....
bulan lepas bagi bulan mac 2014....
alhamdulillah ieka dapat rm8.25 je...
kira banyak la tue kan bagi newbies macam ieka nie...
cehhh...
newbies la sangat.....
so...
kepada semua blogger semua...
sama-sama kita berusaha agar encik nuffnang bagi ganjaran lagi banyak......
tuk blogger yang sudi tekan iklan kat blog ieka nie...
tq so much...
muaahhhhh banyak-banyak kat korang....
orang memberi kita merasa......
orang berbudi kita berbahasa.....
so korang sudi tekan iklan ieka insyaallah ieka tekan iklan korang semua.....

nota kaki : mengantuknya....naka makan megi kari dengan telur separuh masak campur cili kicap...nyum nyum...

9 ulasan:

  1. hai ieka. permulaan yang bagus tu. Kak uni klik juga iklan rakan-rakan blogger yang lain, tapi memang jarang nak inform kat ruangan komen. :)

    BalasPadam
  2. good luck sis..da lama x mkn megi kari..mcm teringin pulak nak mkn..

    BalasPadam
  3. tahniah... tahniah... kira permulaan yang bagus tu...

    BalasPadam
  4. tahniahh sama2 kta klik2 nuff..

    BalasPadam
  5. samalah kita dua sis.. hehe.. btw,, terliur baca nota kaki.. haishh -.-''

    BalasPadam
  6. wahhh...kaya lha lepas ni gan duit nuffnang...hahaha :P harap lepas ni tak makan maggie kari sorang2 dah...diminta belanja wan sekali ye...hahaha

    BalasPadam
  7. waa untunglah... hehe... btw , terjah awk balik... saya dah follow :D

    BalasPadam
  8. untungla kalau newbie boleh dpt income cm tu.. semoga bertambah lagi.. Fiza singgah dan folo sini...

    BalasPadam
  9. Wahhh best2! InsyaAllah bila dtg mwlt blog akan tekan menyumbang tabung.hiii. Sudi2 tekan kite punya juga ye. Sama2 menabung,weee :D

    BalasPadam