Isnin, 14 April 2014

samsung note 3 hilang!!

salam dan selamat pagi...
ieka sempat risik-risik ngan bos tadi....
ya allah....
tau tak fon apa yang hilang.....
SAMSUNG NOTE 3!!!!
siap tunjuk resit yang dia beli...
harga RM2200
TAK GUNA LAGI!!!!!
kalau jadi kat korang kan
apa la yang korang rasa...
ieka semestinya.......
MENANGIS TAK HINGAT DUNIA....

nota kaki : der sesiapa boleh tolong tak cara nak kesan barang hilang...dah melampau sangat nie.....

15 ulasan:

  1. Waaaa.syggnyaa. Telefon idaman ku.huu. Ish pencuri ni jahat btol :(

    Singgah menabung.hiii

    BalasPadam
  2. pergh. baru beli da ilang. xda rezeki nk bt mcm mana.
    xpa sabar k. mana tau dpt yg lebih lagi nanti

    BalasPadam
  3. Ada sesetengah orang tau camna cara nak cari barang yg hilang, pakai ayat quran dorg baca-baca. Apa kata kamu search kat google. Mudah2han jumpa. Aamiin.

    BalasPadam
  4. nangis tak keluar bilik :'( betul tu,xda rezeki nak buat mcm mana.

    BalasPadam
  5. huhuhu kesiannya...siapa punya agkara la ni tak baik betul dok mencuri barang orang...apapunn semoga dipermudahkan mencari telefon bimbit tersebut...

    BalasPadam
  6. Akak pun baru kehilangan hp..feeling yang tak tau nak cakap apa dah...:(mangsa curik gak

    BalasPadam
  7. sayangnyaaa.. tapi nak buat lagu mana. xdak rezeki. report kat polis dah?

    BalasPadam
  8. siyersly ??? Ya Allah kecam nya lah.. Kalau lah kena kat saya, takboleh bayang laa.. Btw, jemput join GA ni.. duedate 25 April .. >> http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/04/cover-buku-giveaway-by-irsalina-lovely.html

    BalasPadam
  9. huishh.. sayangnyeee.. memang boleh menangis =(

    BalasPadam
  10. ieka cer try tgk cctv dekat ofis. huhuhu.

    BalasPadam
  11. kalau note 3 hilang mau menangis ikha ni

    BalasPadam
  12. gila.. phoe mahal..
    noo.. acaneee leh jadi gituu :OO

    BalasPadam
  13. hahahaha perghhh rasa kehilangan gila. kalau ee confirm menangis.

    BalasPadam
  14. peahhhh...tak guna lagi tu...memang tak guna sungguh lahh si pencuri ni :@ grrrr

    BalasPadam